شرح خبر :
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، گروههای پژوهشی و فناور توانمند برای ارائه راهحل در این حوزه باید تا روز سهشنبه 10 مردادماه 1402، پروپوزال و پیشنهادهای خود را از طریق سامانه غزال به نشانی ghazal.inif.ir ارسال کنند.
درباره ضرورت این طرح باید گفت که یکی از مهمترین کاربردهای مهم فناوری پلاسما، در تجزیه میکروارگانیسمها و ذرات معلق موجود در هوا است که موجب تصفیه هوا و تنفس سالم میشود.
در واقع، ذرات پرانرژی پلاسما با انواع میکروارگانیسمها، گردوغبار، آلودگیهای صنعتی و بوی نامطبوع، واکنش داده و موجب حذف آنها میشوند. از مزایای این سیستمهای تصفیه، کاهش هزینههای اجرایی، مصرف انرژی و عدم نیاز به تعویض مداوم فیلتر است.
در این طرح پژوهشی از مجری انتظار میرود ابتدا به طراحی و توسعه راکتور پلاسمایی بپردازد و در ادامه، به منظور افزایش بازدهی، پوششدهی راکتور انجام شود. در نهایت، پس از راهاندازی سیستم، عملکرد آن از نظر حذف ذرات معلق و میکروارگانیسمها، عدم نشر ازن و ایمنی الکتریکی ارزیابی شود.
شرکت در این فراخوان تحقیقاتی و ارائه پروپوزال در قالب انفرادی، گروهی، شرکتی و سازمانی مجاز است. پروپوزالی که بیشترین تناسب را با الزامات این نیاز داشته باشد، انتخاب و به عنوان مجری به شرکت دانشبنیان متقاضی معرفی خواهد شد.
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایند.