شرح خبر :
در برخی محصوالت نیاز به افزودن رنگها و یا ریزمغذیها می باشد، رنگها باید طبیعی بوده و مطابق استاندارد ملی 740 ایران باشند، و نیز ویژگیهای مشخصی داشته باشند از جمله اینکه بر اثر پروسه حرارتی تغییر رنگ و یا طعم نداشته باشند، پس از فرآیند پخت محصول ویژگی رنگ و طعم حفظ گردد، و ریزمغذیها بر حسب نوع ماده مصرفی طبق دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی باشند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 05136028929، 09370201053 تماس حاصل فرمائید.
جهت دریافت مشخصات فنی نیاز روی لیک زیر کلیک نمایید.